Maak KENNIS met    NS

Over Bob Out
Opleiding

Dr. Bob Out (1956) is geboren in Nieuwer-Amstel. Tijdens zijn middelbare school raakte hij geïnteresseerd in de oosterse filosofieën en de daaraan verbonden Martial Arts. Na het Atheneum studeerde Bob econometrie.  Hij specialiseerde zich in financiële markten en promoveerde op dat onderwerp in 1987 aan de VU Universiteit.

Werkzame Praktijk

Begin jaren tachtig richtte hij zijn aandacht op de Japanse financiële markt ten behoeve van institutionele beleggers. In de tweede helft van de jaren tachtig initieerde hij de oprichting van een investeringsbank in Amsterdam. In de jaren negentig, werkte hij als verantwoordelijke in corporate brokerage voor beursgenoteerde bedrijven in Hong Kong en China met name in de IPO-sfeer en bij uitbreiding van kapitaal van al genoteerde bedrijven.

Eind jaren negentig besloot Bob een stap terug te doen in zijn werk. In 2003 betrad hij het terrein van Investor Relations en Corporate Governance. ​In die rol heeft Bob overnames en financieringen begeleid, en heeft hij ad interim executive rollen vervuld.

​Coaching Leefstijlbegeleider

In 2014 is Bob, na afbouw van zijn laatste functies, zich gaan specialiseren in leefstijl begeleiding & coaching. In zijn praktijk werd hij vaak geconfronteerd met organisatie/ondernemingswaarden die zorgvuldig waren gekozen maar moeilijk beklijfden en daardoor hun kracht verloren in de toepassing daarvan.

 

Als deugden Yoga docent, waarbij deugden met hulp van yogaoefeningen werden verzorgd, leek het hem logisch om het bewustzijn van organisatiewaarden op naverwante wijze te verheffen. Immers deugden vormen de kern van het gekozen waardensysteem.  Door de toenemende heterogene samenstelling in een organisatie helpt daarnaast deze vorm van benaderen in Bob zijn visie de samenhorigheid te onderbouwen binnen het domein waarvoor het bedoeld de waarden bedoeld zijn.   


Bob is thans yoga- en martial arts docent, trainer hormoonfactor, leefstijlbegeleider en cryo specialist. Bob geeft naast workshops, ook cursussen leren mediteren en private coaching. Van zijn hand zijn verschenen: Martial Minds en Mindfulness Mediteren.

Over Reshma Gayadin-Bahadoer

Reshma Gayadin-Bahadoer is geboren in Utrecht. 

Na het afronden van haar opleiding Economisch Juridisch trok het zakenwereld haar enorm.

Op jonge leeftijd maakte ze de keuze om de financiële wereld in te stappen, om daar haar praktijkervaring op te doen.

Naast haar functies in het bankwezen en het verzekeringswezen heeft ze diverse opleidingen gevolgd en haarzelf doorontwikkeld. De laatste 15 jaar heeft ze met veel passie en plezier gewerkt bij een vastgoedonderneming als Property manager.

Ondanks dit kreeg Reshma steeds het gevoel dat er meer balans moest komen tussen hoofd en hart, ondanks dat zij zich altijd heeft beziggehouden met yoga en de yogafilosofie.

Steeds meer werd ze geconfronteerd met de disbalans tussen werk en privé.  Een ongeval op het werk heeft haar met beide benen op de grond gebracht. Tijdens haar herstel heeft ze het denken uitgeschakeld en is ze gaan voelen wat klopt voor haar.

Ze besloot Yoga opleidingen te volgen tot Yoga docente, Kinderyoga docente en Tieneryoga docente. Ook het volgen van het” Virtues Project” heeft geholpen het denken en voelen in balans te brengen.

Vanuit hier kwam de behoefte om op een andere manier toegevoegde waarde te creëren. Vanuit haar eigen ervaringen begon haar missie: namelijk helpen meer te voelen wat klopt en terug te komen bij je ware ik.

Reshma is nu yogadocente, coach en geeft diverse workshops vanuit haar praktijk Sereen Zijn.  

© Copyright 2018 Core Values Compass, Onderdeel van Pragma Boutique